Aanraders Van de chef
😍 HET IS WEER WILDSEIZOEN 😍
VOORGERECHT
HUISGEMAAKTE WILDKROKET MET KNOLSELDERSLAATJE
& TRUFFELMAYONAISE
HOOFDGERECHTEN
HERTENKALFFILET MET SAVOOI, SPEKJES, BOSCHAMPIGNONS
GEKONFIJTE AARDAPPELEN & MOSTERDSAUS
~~~~
FAZANT “FINE CHAMPAGNE” PER 2 PERS
(OP KARKAS GEBRADEN)
~~~~
WILDRAGOUT MET SPEKJES, ZILVERUITJES
& HUISGEMAAKTE AMANDELKROKETTEN
~~~~
HAZENRUG “HARLEKIJN” OP ZIJN GEHEEL
MET KLASSIEKE GARNITUREN
~~~~
WITLOOF IN DE OVEN MET PUREE
Menu Van de chef
4-gangen menu
door ons keukenteam zorgvuldig met seizoensgebonden producten
voor u samengesteld.
DIT MENU KAN AFWIJKEN VAN HET MENU IN HET RESTAURANT
AANGEZIEN WIJ WERKEN MET DAGVERSE PRODUCTEN
VOORGERECHT
DAG OF TOMATENROOMSOEP
TUSSENGERECHT
SATE VAN SCAMPI MET SAVOOI
HOOFDGERECHT
WILDRAGOUT MET SPEKJES, ZILVERUITJES
& HUISGEMAAKTE AMANDELKROKETTEN
OF
GEPOCHEERDE SLIPTONG MET CHAMPIGNONS
& POMMES DUCHESSE
DESSERT
VERRASSING VAN DE CHEF
! MENU PER TAFEL TE NEMEN !